Φλιώνης: «Κρύβει παγίδες το παιχνίδι με τη Λάρισα»

Ο Δημήτρης Φλιώνης μέσω των καθιερωμένων του δηλώσεων στον ΕΣΑΚΕ, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ΑΕΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τη Λάρισα στην αυριανή (12/2, 20:00) μεταξύ τους αναμέτρηση.

Φλιώνης: «Κρύβει παγίδες το παιχνίδι με τη Λάρισα»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League, όντας η τελευταία «δοκιμασία» της πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Φλιώνης τόνισε πως η νίκη απέναντι στη Λάρισα θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην «Ένωση» προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμοι κόντρα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς γκαρντ: «Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα, σε σταθερά δύσκολη συγκυρία για μας λόγω των ατυχιών μας. Μπορεί να είχαμε αρκετό καιρό μπροστά μας ώστε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε, ωστόσο, η αυριανή αναμέτρηση κρύβει παγίδες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε.

Η Λάρισα όπως έχει δείξει ειδικά στην έδρα της, παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Διαθέτει κάποιους έμπειρους ξένους και Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Πρέπει να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα, πειθαρχία στο πλάνο μας και να έχουμε μόνο στο μυαλό μας τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γνωρίζουμε, ότι αυτή η νίκη θα μας ανεβάσει ακόμα πιο πολύ τη ψυχολογία ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου στην Κρήτη και πρέπει να φτάσουμε στην επίτευξή της.

Μετά θα έχουμε αρκετές ημέρες για να αναλύσουμε τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό».