Μαυροκεφαλίδης: «Για αυτό πήγα στην Α2 - Με έκανε να κλάψω ο Μποντιρόγκα»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και σε ένα περιστατικό με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα. 

Μαυροκεφαλίδης: «Για αυτό πήγα στην Α2 - Με έκανε να κλάψω ο Μποντιρόγκα»

Έχοντας αγωνιστεί στην καριέρα του σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέα Περιστέρι και Ιωνικό, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποφάσισε να αφήσει την Α1 και να παίξει στην Α2 στα 37 του χρόνια. Ο έμπειρος σέντερ μίλησε για την απόφασή του σε συνέντευξη που έδωσε στην COSMOTE.

Για την απόφαση να αγωνιστεί στην Α2: «Είναι καλό που έκανα στην άκρη νομίζω γιατί έδωσα χώρο σε άλλα παιδιά, νομίζω αν έμενα στον Ιωνικό θα "έτρωγα" χρόνο από άλλα παιδιά».

Για τον στόχο του Τρίτωνα: «Σίγουρα ο στόχος είναι άνοδος. Έχουμε τα φόντα να το κάνουμε και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Για το μεγαλύτερο απωθημένο του: «Έχω απωθημένα όπως όλοι οι άνθρωποι, νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω στο ΝΒΑ».

Για ένα περιστατικό που τον έκανε να κλάψει με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα: «Με πίστευε πολύ σαν παίκτη και όταν σε ένα ματς ήμουν κακός στο πρώτο ημίχρονο και μπήκαμε στα αποδυτήρια "όρμηξε" σε μένα αποκλειστικά, δεν έκλαψα εκεί, έπαιξα κιόλας πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε, αλλά η Ρώμη είναι μεγάλη πόλη και έχει κίνηση και από την ώρα που μπήκα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσω σπίτι, δύο ώρες πόσες ήταν, έκλαιγα. Ήταν το ίνδαλμά μου, τεράστιος παίκτης. Το έκανε αυτός, αν το έκανε κάποιος άλλος ίσως να μην το έπαιρνα τόσο μέσα μου».