Γόντικας:«Ποτέ ξανά να μην χαθεί έτσι μια αθώα ψυχή»

Σε δηλώσεις στον ΕΣΑΚΕ ανήμερα (9/2) της εντός έδρας αναμέτρησης του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Γόντικας θέλησε να αναφερθεί τόσο στο Νίκο Χουγκάζ όσο και στον Άλκη Καμπανό

Γόντικας:«Ποτέ ξανά να μην χαθεί έτσι μια αθώα ψυχή»

Ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο (9/2) τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Πλάτωνα, για την 16η αγωνιστική της Basket League και ο Κώστας Γόντικας άδραξε την ευκαιρία μέσω των καθιερωμένων δηλώσεών του στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για να κάνει μία ειδική αναφορά στο φίλο και συμπαίκτη του Νίκο Χουγκάζ, αλλά και τον αδικοχαμένο Άλκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή σέντερ:

«Πριν αναφερθώ στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα ήθελα να μιλήσω για τον Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία, να έχει υγεία μακριά από τους τραυματισμούς.

Ο Ιανουάριος δεν πήγε έτσι όπως θα θέλαμε, αλλά ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα. Αύριο υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον ΠΑΟΚ και η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος.

Προερχόμαστε από ένα διάστημα πολλών αρνητικών αποτελεσμάτων και θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και για αυτό δουλεύουμε σκληρά. Αλλά το πιο σημαντικό να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε κάθε λεπτό να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα αυτού του αγώνα και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στον αδικοχαμένο Άλκη. Πού έφυγε τόσο νωρίς, μόλις στο 19ο έτος της ηλικίας του, αλλά και τόσο άδικα από τη ζωή. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Με την ευχή ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μην χαθεί έτσι κάποια άλλη αθώα ψυχή και επιτέλους να εξαλειφθεί η βία που αμαυρώνει αυτό που όλοι αγαπάμε, τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός πρεσβεύει ιδεώδη τα οποία οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε όλοι».