Σίμτσακ: «Προσβολή η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο»

Δεν… μάσησε τα λόγια του ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη στο πάγκο του Παναθηναϊκού, Βασίλης Σίμτσακ, μη διστάζοντας να χαρακτηρίσει το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του ως «προσβολή».

Σίμτσακ: «Προσβολή η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Βασίλης Σίμτσακ, άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, έκανε λόγο μετά το τέλος για «ηλεκτροσόκ» όσον αφορά την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λάρισα.

Ο βοηθός του 52χρονου προπονητή των «πρασίνων» λίγο μετά τη δύσκολη νίκη των «πρασίνων» στη Λάρισα είπε μεταξύ άλλων ότι «η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν απαράδεκτη. Μηδέν ενέργεια, μηδέν μαχητικότητα και λάθη στην επίθεση. Ήταν κάτι που ήταν προσβολή προς την ομάδα που παίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και από την άμυνα βγάλαμε ενέργεια και φτάσαμε στη νίκη με σημαντικά σουτ» και συνέχισε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε γιατί η πραγματική εικόνα είναι αυτή που βγαίνει στο παρκέ. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς το σημερινό, ένα ηλεκτροσόκ και ελπίζω να μας κάνει καλό».