Γκαγκαλούδης: Συνεχίζει στον Έσπερο Καλλιθέας (pic)

Στον Έσπερο Καλλιθέας θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, έπειτα από κοινή φωτογραφία που ανάρτησε ο Χριστόδουλος Καράβολας στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Γκαγκαλούδης: Συνεχίζει στον Έσπερο Καλλιθέας (pic)

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Καλλιθέα για λογαριασμό του Εσπέρου. Την είδηση έκανε , ουσιαστικά, επίσημη ο χρόνια φίλος και συμπαίκτης του Χριστόδουλος Καράβολας, μέσω κοινής φωτογραφίας που ανάρτησε στο facebook από προπόνηση με την ομάδα.

Στην ανάρτηση, φυσικά, ο φόργουορντ του Εσπέρου δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης προς τον πρώην παίκτη του Αμαρουσίου και του Αιγάλεω.

«Είμαι διπλα στο Γιάννη στηρίζω το Γιάννη από ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Λάθη ολοι έχουμε κανει, και εγώ έχω κανει αρκετα. Λίγοι ομως ητανε εκείνη βασικα μετρημένοι που με στήριξαν με αγκάλιασαν και μου δώσαν προσωπικά εμένα μια δεύτερη ευκαιρία να πάω παρακάτω. Έτσι και γώ με τη σειρά μου θέλω να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο το φιλο μου το Γιάννη να γίνει καλύτερος άνθρωπος για τον εαυτό του για τους γονείς του για το παιδάκι του!!

Υ.Σ 1 ότι γινεται στα αποδυτήρια λύνετε και εκει δε βγαίνει παραέξω ετσι κανουνε οι πραγματικές οικογένειες. Δείξατε μερικοί ποσο σκατοψυχοι εισασταν..

Υ.Σ οταν ο γκαγκα έτρεχε στα κανάλια και έμπαινε μπροστα και πήγαινε στον Αυγενάκη και έκραζε δημόσια το Χαρδαλιά για να μη χάσετε ολοι τη δουλεια σας και να μη κανετε delivery ητανε καλος εεε. Και στη πρωτη στραβή τον σταυρώσατε και τον ξεφτιλισατε και δημοσια μεχρι και στα καναλια το δωσατε δε σκεφτήκατε ότι εχει και ενα παιδακι μια οικογενεια από πισω του».