ΑΕΚ: Καταφθάνει μέσα στην εβδομάδα ο Λάνγκφορντ

Σε τελικό στάδιο φαίνεται να βρίσκονται οι επαφές της ΑΕΚ με τον Κιθ Λάνγκφορντ, με τον Αμερικανό να αναμένεται να φτάσει στη χώρα εντός της εβδομάδας.

ΑΕΚ: Καταφθάνει μέσα στην εβδομάδα ο Λάνγκφορντ

Στη τελική ευθεία βρίσκεται η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κιθ Λάνγκφορντ, προκειμένου ο πολύπειρος σκόρερ να επιστρέψει ξανά στην «Ένωση». Πλέον, το μοναδικό που απομένει για να ολοκληρωθεί το… deal είναι να καταφθάσει στη χώρα προκειμένου να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες και να ανακοινωθεί και επίσημα.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, με τον Αμερικανό να καταφθάνει και να ανακοινώνεται εντός της επόμενης εβδομάδας. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να υπήρξε στασιμότητα, αλλά είναι καθαρά δικό του θέμα το ότι δεν έχει έρθει ακόμη, καθώς πρέπει πρώτα να ρυθμίσει κάποια πράγματα στην Αμερική και μετά να έρθει στη χώρα μας.

Το γεγονός ότι δεν έχει παιχνίδι στα πόδια του για οκτώ μήνες είναι κάτι που απαιτεί ειδική διαχείριση στο στρατόπεδο της «βασίλισσας», ώστε ο παίκτης να βρει ρυθμό και να μπορέσει άμεσα να πιάσει ένα καλό επίπεδο και να μπει για τα καλά στο ροτέισιον της ομάδας του Στέφανου Δέδα.

Ωστόσο, το βασικό πλάνο της ΑΕΚ είναι ο παίκτης να αγωνιστεί στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η παρουσία του ίσως αποδειχθεί κομβική για πιθανή πρόκριση στον τελικό. Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου, ενώ στις 5 ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών.