Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Παπαπέτρου επαναφέρει τον Χουγκάζ

Ο Παπαπέτρου θα μπει χειρουργείο για επέμβαση και ο Παναθηναϊκός θα διακόψει τον δανεισμό του Χουγκάζ στον Ιωνικό και θα τον επαναφέρει στην ομάδα του.

Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Παπαπέτρου επαναφέρει τον Χουγκάζ

O Iωάννης Παπαπέτρου έχει πρόβλημα στη μύτη και θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση. Όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Πρίφτης για το θέμα: «Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήγε στο νοσοκομείο γιατί είχε ταλαιπωρηθεί με ιγμορίτιδα. Χρειάζεται επέμβαση, αλλά προσπαθούμε να το τρενάρουμε. Είμαι μια κατάσταση που δεν του επιτρέπει να είναι αυτός που θέλει να είναι, τόσο αναπνευστικά όσο και στην καθημερινότητά του».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μπει στο χειρουργείο και η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση στη θέση "3". Για αυτόν τον λόγο, οι "πράσινοι" θα διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Ιωνικό με τον δανεισμό του Κρις Χουγκάζ και θα τον επαναφέρουν στο ρόστερ τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χουγκάζ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά το "τριφύλλι" αποφάσισε να τον αφήσει για έναν χρόνο στον Ιωνικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Την φετινή σεζόν ο Χουγκάζ έχει 7.6 πόντους και 5.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.