"Δώρο γενεθλίων πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα"

Η ομάδα του Ολυμπιακού βρέθηκε σύσσωμη στην Ερμού, όπου και εγκαινιάστηκε η δεύτερη μπουτίκ της ομάδας. Σύνθημα για πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τι είπαν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης.

"Δώρο γενεθλίων πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα"

Ανήμερα μιας ιστορικής ημερομηνίας για τον Ολυμπιακό, κατά την οποία ο σύλλογος κλείνει 93 χρόνια ζωής, έγιναν τα εγκαίνια για την δεύτερη μπουτίκ του μπασκετικού τμήματος των Πειραιωτών, η οποία βρίσκεται στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.

Η κορδέλα της μπουτίκ κόπηκε από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αναφέρει στις κάμερες:

"Μακάρι να υπάρξουν ακόμα περισσότερα καταστήματα σαν αυτό σε όλα τα μέρη της πόλης. Είναι ωραίο να αγοράζουν την φανέλα σου. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που είναι πρότυπα και ινδάλματα για πολλά μικρά παιδιά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου".

Παράλληλα, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε: "Παίζουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να προχωράμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι, μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Κανένας δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τους τίτλους, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και να διεκδικούμε κάθε πιθανό τρόπαιο".

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έγραψε την φράση "Πάμε Βελιγράδι" και έδωσε το σύνθημα για το Final Four, ενώ όταν ρωτήθηκε για το δώρο που πρέπει να κάνει στους παίκτες, εκείνος ανέφερε: "Η ομάδα πρέπει να μας κάνει δώρο το πρωτάθλημα και την Euroleague".

Παράλληλα, ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ ανέφερε: "Εύχομαι να παίρνουμε πρωταθλήματα, τρόπαια στην Euroleague και να έχουν καλές πωλήσεις τα καταστήματα. Οι φανέλες του Ολυμπιακού, είτε είναι φανέλες προπόνησης είτε είναι αγώνα, διαδίδουν τον Ολυμπιακό σε όλο τον κόσμο. Είναι κάτι που δημιουργεί νέους φιλάθλους".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Είναι μια γιορτή για το σύλλογο, για όλα τα τμήματα και όλοι ευχόμαστε το καλύτερο. Μακάρι να τα χιλιάσει ο σύλλογος, να έρχονται επιτυχίες, να έχουν υγεία όλα τα τμήματα και να έχουμε έναν υγιή αθλητισμό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες να παλεύουν, ασχέτως αποτελέσματος. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Όσο περισσότερο παλεύεις, τόσο περισσότερο αρέσει στον κόσμο".