Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Σακελλαρίου

Ο Παναθηναϊός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου, πρώην παίκτη του Πανιωνίου για 1+1 χρόνια.

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Σακελλαρίου
Eurokinissi

Ο Σακελλαρίου θα είναι συμπληρωματικός για προπονήσεις και εύκολα ματς της Α1. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου τόνισε στο paobc.gr: «Αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη να είσαι μέλος του κορυφαίου κλαμπ στην Ευρώπη την τελευταία εικοσαετία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω γι' αυτό την οικογένεια του Παναθηναϊκού, τον κ. Γιαννακόπουλο και τον προπονητή μου, κ. Πασκουάλ».

Αναφερόμενος ειδικότερα στον Τσάβι Πασκουάλ, είπε: «Ο κ. Πασκουάλ είναι ένας κόουτς που πάντα θαύμαζα για τη φιλοσοφία του. Τόσο από την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα, όσο και τα τελευταία χρόνια που είναι στον Παναθηναϊκό, όπου τον αντιμετώπισα και ως αντίπαλος. Έχει νοοτροπία νικητή και ξέρει τον τρόπο να περνάει στους παίκτες τη φιλοσοφία του, κάνοντάς τους να παίζουν γι’ αυτόν. Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί του».

Όσο για τους νέους του συμπαίκτες, σχολίασε: «Αρχικά θα ήθελα να πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συναντήσω ξανά τον Νικ Καλάθη και τον Νίκο Παππά με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης στην Εθνική Νέων. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι γεμάτο από καταξιωμένους αθλητές και αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία και ένα τεράστιο κίνητρο για μένα ώστε να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι καθημερινά καλύτερος».