Χρηστίδης: «Να χτίσουμε πάνω στο σερί μας»

Για το δύσκολο και απαιτητικό ματς με τον Προμηθέα μίλησε ο ψηλός του Περιστερίου, Βασίλης Χρηστίδης. 

Χρηστίδης: «Να χτίσουμε πάνω στο σερί μας»

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Κυριακή (30/1, 17.00) το απόγευμα τον Προμηθέα Πατρών. Ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Βασίλης Χρηστίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε πως το Περιστέρι πρέπει να πατήσει πάνω στο νικηφόρο σερί: «Προερχόμαστε από ένα σερί με δυο πολύ καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ και το Λαύριο. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό το σερί των νικών και των καλών εμφανίσεων και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στον αγώνα με τον Προμηθέα», δήλωσε αρχικά σκαι συμπλήρωσε:

«Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, πολύ καλούς παίκτες και προέρχονται από μια άσχημη ήττα στο Eurocup (σ.σ. Γκραν Κανάρια) που αυτό σίγουρα θα τους κάνει να μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ματς από το πρώτο λεπτό».

Για να καταλήξει: «Θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική του προπονητή, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Προμηθέα. Έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ, οπότε πρέπει εμείς να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που μπορούμε και θέλουμε αυτό να είναι η νίκη!».