ΠΑΟΚ: Τέλος ο Μάλκολμ Γκρίφιν

ΠΑΟΚ και Μάλκολμ Γκρίφιν έλυσαν την συνεργασία τους, όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς το απόγευμα της Τετάρτης (26/1).

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Μάλκολμ Γκρίφιν

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Μάλκολμ Γκρίφιν από το απόγευμα της Τετάρτης (26/1). Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της με τον Αμερικανό γκαρντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Malcolm Griffin αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ mateco και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, δεν επιτρέπει την επιστροφή του σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό, οδηγηθήκαμε σε μία δύσκολη απόφαση για την λύση της συνεργασίας μας.

Η απόφαση αυτή θα δώσει στο Malcolm τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του και στην ομάδα μας τη δυνατότητα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που δημιουργεί η απουσία του. Κρατάμε όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Malcolm! Χαρήκαμε μαζί του για το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την γέννηση του γιου του στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε στο Malcolm και στην οικογένειά του, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια».