Παπαδάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται από πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό αύριο (24/1) στο ΟΑΚΑ με σοβαρότητα και πείσμα

Παπαδάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Ηρακλής αναμένεται να παραταχθεί αύριο (24/1) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική της Basket League με πολλές απουσίες λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Οι Θεσσαλονικείς όμως είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την αξιοπρέπειά τους και να είναι όσο περισσότερο μπορούν μαχητικοί.

Ο Κώστας Παπαδάκης σημείωσε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ τις δυσκολίες της αυριανής (24/1) αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας γκαρντ:

«Την προηγούμενη Κυριακή, απέναντι στον Προμηθέα, δεν καταφέραμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας για 40 λεπτά κι έτσι χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα.

Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα, που έχει ως ομάδα κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπου έδειξε ότι είναι σε πολύ κατάσταση κόντρα στην περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Εμείς από την πλευρά μας, θα παρουσιαστούμε αλλαγμένοι, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ αυτά, που δουλέψαμε την τελευταία εβδομάδα στην προπόνηση και να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Προσωπικά, απέκτησα πολλούς φίλους στην θητεία μου στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος, που θα τους δω, έστω και ως αντίπαλος αυτή τη φορά».