Καμπούρης για Ολυμπιακό: «Όλοι ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει την αντίδραση κόντρα στο Κολοσσό έπειτα από την ήττα στην Ευρώπη στάθηκε ο Νίκος Καμπούρης σε δηλώσεις που έκανε για το ματς.

Καμπούρης για Ολυμπιακό: «Όλοι ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι»

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του έπειτα από το κορονοϊό, με τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια να μην τον βοηθάνε σε αυτό. Ωστόσο, στην Ελλάδα και στη Basket League, οι πειραιώτες παραμένουν... καυτοί, έχοντας επιστρέψει και στις 100αρες. Αυτό το γνωρίζουν στο Κολοσσό, με το Νίκο Καμπούρη να επισημαίνει πως το αρνητικό αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ θα φέρει κατά πάσα πιθανότητα αντίδραση, την οποία αυτός και η ομάδα του οφείλουν να αντέξουν.

Συγκεκριμένα, ο πρώην φόργουορντ των ερυθρολεύκων σε δηλώσεις του επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ είπε τα εξής:

«Ερχόμαστε από την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Ήμασταν καλοί σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά όχι σε αρκετά, ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από μια τόσο καλή έδρα. Μας κόστισαν κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε.

Αυτή την εβδομάδα υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό στη Ρόδο. Όλοι ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Κι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Έρχονται από ήττα στην Ευρωλίγκα, άρα θα θέλουν να αντιδράσουν. Όμως, εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας, στο οποίο δεν έχουμε ηττηθεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Οπότε για ακόμη μια φορά ο στόχος μας είναι να παίξουμε το μπάσκετ που έχουμε δείξει πως μας ταιριάζει και αυτό με τη σειρά του θα μας δώσει το καλύτερο που μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι, που δεν είναι κάτι άλλο από τη νίκη».