Basket League: Ο Μάρβιν Τζόουνς MVP της 12ης αγωνιστικής

Ο Μάρβιν Τζόουνς είχε 20 πόντους με 6/6 βολές, 7/12 δίποντα, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα λάθος στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής στη Basket League

Basket League: Ο Μάρβιν Τζόουνς MVP της 12ης αγωνιστικής

Πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Μάρβιν Τζόουνς του ΠΑΟΚ, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ, έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας που κατακτάει την συγκεκριμένη διάκριση για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα σημειώνει ο ΕΣΑΚΕ:

«Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν παίκτης του ΠΑΟΚ mateco αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week!

Ο Μάρβιν Τζόουνς, ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ, στην εντός έδρας νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» επί του Κολοσσού H Hotels συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ranking (20 πόντοι με 6/6 βολές, 7/12 δίποντα, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον και ένα λάθος σε 33’ και 29’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Την περασμένη σεζόν ο Τζόουνς ως παίκτης του Περιστερίου είχε αναδειχθεί δύο φορές Stoiximan MVP of the Week.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».