Άρης: Διάστρεμμα ο Κώττας-Αμφίβολος για το ματς με Απόλλωνα

Ο Άρης ξεκίνησε τη προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα για το ερχόμενο Σάββατο (22/1) ωστόσο ήδη μετράει μία απουσία, με τ0ν Θωμά Κώττα ο οποίος παραμένει εκτός με διάστρεμμα. 

Άρης: Διάστρεμμα ο Κώττας-Αμφίβολος για το ματς με Απόλλωνα

Ο Άρης δεν κατάφερε να φύγει με το ρόζ φύλλο από τη Λάρισα, όπου και ηττήθηκε με 84-81, σε ένα ματς με αρκετά παράπονα των φιλοξενούμενων προς τους διαιτητές. Παρόλα αυτά, αυτά η ήττα δεν ήταν το μόνο αρνητικό που αποκόμισε ο Άρης από το ματς του Σαββάτου, καθώς είδε και τον Θωμά Κώττα να αποχωρεί τραυματίας έπειτα από μία άτσαλη προσγείωση.

Όπως αποδείχθηκε, ο φόργουορντ των Θεσσαλονικιών υπέστη διάστρεμμα με αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός προπονήσεων, καθώς ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι του ερχόμενοy Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (22/01) με τον Απόλλωνα Πάτρας OSCAR, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (17/01) περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Εκτός του Σταύρου Σχίζα, απών ήταν και ο Θωμάς Κώττας. Ο σέντερ του Άρη υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αγώνα με τη Λάρισα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα θεωρείται αμφίβολη.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί την Τρίτη 18/01 με μία απογευματινή προπόνηση».