Μπαρτζώκας: «Έχουμε κίνητρο και στην Ελλάδα»

Τι είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού - Οι δηλώσεις του Κούρο Σεγκούρα

Μπαρτζώκας: «Έχουμε κίνητρο και στην Ελλάδα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού, είπε τα εξής:

Για την αντίθεση με το παιχνίδι του Κυπέλλου: «Είχαμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό τότε και ήμασταν πιο χαλαροί. Σήμερα προερχόμασταν από ήττα και ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε.

Είχαμε καλές συνεργασίες και κυκλοφορία με την μπάλα. Η σταθερότητα είναι ένα ζητούμενο για εμάς. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή ανεξαρτήτου προγράμματος και να είναι πιστή στις αρχές της».

Για την Euroleague: «Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε τη συνοχή μας. Έχουμε κίνητρο και στην Ελλάδα, έχουμε ήδη προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας που είναι ένας στόχος μας και πρέπει να έχουμε την ίδια φιλοσοφία».

Για τον Έισι: «Δεν μπορώ να πω αν είμαι ευχαριστημένος σε ένα παιχνίδι που είναι στους 35 πόντους. Έχει 600 παιχνίδια στο ΝΒΑ ο Έισι και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον ρυθμό του και να μας βοηθήσει κι εκείνος».

Ο προπονητής του Ιωνικού, Κούρο Σεγκούρα είπε:

Για το ματς: «Ήρθαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και ξέραμε ότι ήμασταν άτυχοι γιατί ο Ολυμπιακός προερχόταν από την ήττα στη Φενέρμπαχτσε και θα έβγαζε αντίδραση. Θα είχαν περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παρκέ. Και πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για τη συνέχεια: «Τα επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Πρώτα παίζουμε με τη Λάρισα και μετά δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι τα σημαντικά παιχνίδια».

Για τον γιο του που παίζει στο εφηβικό του Ολυμπιακού: «Επίσης παίζει και η κόρη μου μπάσκετ. Ήρθαμε στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να παίξε ο γιος μου στον Ολυμπιακό. Μας φέρθηκαν πολύ καλά, μας άνοιξαν τις πόρτες και είχαν πολύ καλή συμπεριφορά. Είναι πόιντ γκαρντ ο γιος μου».