ΕΟΚ: Τον Φεβρουάριο στην Κρήτη το Final Four του Κυπέλλου

Παρά την αρχική επιθυμία της ΕΟΚ για να μετατεθεί η διεξαγωγή του τον Μάιο, το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου στα «Δυο Αοράκια» της Κρήτης.

ΕΟΚ: Τον Φεβρουάριο στην Κρήτη το Final Four του Κυπέλλου

Οριστικά στο Ηράκλειο Κρήτης και στο κλειστό γήπεδο «Δυο Αοράκια» θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας παρά τη αρχική επιθυμία της ΕΟΚ να διεξαχθεί αργότερα και με περισσότερο κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο Final Four μετά το 2004 θα γίνει 18 και 20 Φεβρουαρίου, όπως δηλαδή είχε οριστεί εξ αρχής.

Έχουν ήδη προκριθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και η τελευταία ομάδα θα βγει από τον νικητή στο ζευγάρι Προμηθέας - ΠΑΟΚ.

Η σκέψη ήταν να μετατεθεί για τον Μάιο ή άλλη ημερομηνία, προκειμένου ο κόσμος από την Κρήτη να έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις εξέδρες.

Όμως οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι δεν συμφωνούν με την αλλαγή της ημερομηνίας, ενώ και ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασε διαφωνία, διότι θα άλλαζε και το δικό του καλεντάρι.

Συνεπώς, το Final Four θα διεξαχθεί παρουσία μάξιμουμ 520 ατόμων, όσο είναι δηλαδή το 10% της χωρητικότητας, όπως ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης για τα γήπεδα.

Αν αυτό αλλάξει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα υπάρξει και ανάλογη αύξηση (ή μείωση) των ατόμων που θα μπουν στο γήπεδο για τους τέσσερις αγώνες