ΚΑΕ Ηρακλής: Υπενθύμιση για τα εισιτήρια κόντρα στον Προμηθέα

Ανακοίνωση-υπενθύμιση από τη ΚΑΕ Ηρακλής σχετικά με το περιορισμό των εισιτηρίων που ισχύει και για το ματς με το Προμηθέα

ΚΑΕ Ηρακλής: Υπενθύμιση για τα εισιτήρια κόντρα στον Προμηθέα

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ηρακλής υπενθύμισε για όσα ισχύουν για τον κόσμο που θέλει να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον Προμηθέα την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής υπενθυμίζει πως, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων, που ανακοίνωσε η Ελληνική Κυβέρνηση για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ από τις 30 Δεκεμβρίου 2021, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα, κατά τη διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων, μειώνεται και πλέον ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων, με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών για την ασφάλεια όλων και με μοναδικό γνώμονα την υγεία όλων. Αυτό σημαίνει πως, στον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (16/01, 17:00), για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, η είσοδος στο Ιβανώφειο θα επιτραπεί στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν, σε όσους τα προμηθευτούν, από την προπώληση, που θα γίνει την ημέρα του αγώνα (16/01), με γενική είσοδο 20 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΚΑΕ, κλειστό γήπεδο ΗΡΑΚΛΗ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, τηλ.: 2310-219233).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Την Κυριακή (16/01), από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται σε όσους έχουν:

* Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 (πρέπει να έχουν παρέλθει 14 μέρες από τον πλήρη εμβολιασμό) ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 τους τελευταίους τρεις μήνες για τους ενήλικες.

* Οι ανήλικοι 13-17 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

* Οι ανήλικοι έως 12 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με self test την ημέρα του αγώνα.

* Εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Ζητούμε την κατανόησή σας και ευελπιστούμε πως σύντομα θα αρθούν οι περιορισμοί, προκειμένου να μπορούν όλοι να βρεθούν στο γήπεδο».