ΕΟΚ: Θέλει να γίνει το Final 4 του Κυπέλλου με κόσμο και... άνοιξη!

Οι άνθρωποι της ΕΟΚ θέλουν η επιστροφή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι γιορτή και προσπαθούν να βρουν ημερομηνία την άνοιξη για να διεξαχθεί με κόσμο.

ΕΟΚ: Θέλει να γίνει το Final 4 του Κυπέλλου με κόσμο και... άνοιξη!

Το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας οδεύει προς άλλη ημερομηνία.

Αφού ο κορονοϊός «χτυπά» την χώρα και τον ελληνικό αθλητισμό, στην ΕΟΚ υπάρχει η σκέψη-επιθυμία, ακριβώς επειδή το πρώτο Final 4 Κυπέλλου μετά από 18 χρόνια πρέπει να είναι μια γιορτή για τον κόσμο, να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία και να μη διεξαχθεί με 1000 άτομα!

Έτσι, ο Βαγγέλης Λιόλιος και οι άμεσοι συνεργάτες του έχουν θέσει επί τάπητος το θέμα, αρκεί να βρεθεί, βέβαια, μεταγενέστερη ημερομηνία, συμβατή με τις υποχρεώσεις των τεσσάρων φιναλίστ.

Η αρχική πρόταση για μεταφορά της διοργάνωσης τον Μάιο δεν φαίνεται να «προχωράει», καθώς ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα με τον Ολυμπιακό αν προκριθεί στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Ήδη, λοιπόν, γίνονται συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μη διεξαχθεί το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ συγγενών και φίλων, τον Φεβρουάριο.

Θυμίζουμε ότι με βάση τους περιορισμούς της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα από την κυβέρνηση λόγω της έξαρσης της πανδημίας, και αν δεν αλλάξει κάτι, στα Δύο Αοράκια θα πρέπει να βρίσκονται μόνο 1000 άτομα.

Στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, να θυμίσουμε, έχουν ήδη προκριθεί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ενώ μία θέση διεκδικούν Προμηθέας και ΠΑΟΚ.