Δέδας: «Σοκαριστήκαμε από τον τραυματισμό του Ανγκόλα» (vid)

Ο Στέφανος Δέδας στάθηκε στον τραυματισμό του Μπράιαν Ανγκόλα, ο οποίος και επηρέασε την απόδοση της ΑΕΚ. 

Δέδας: «Σοκαριστήκαμε από τον τραυματισμό του Ανγκόλα» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ένωσης στην ΕΡΤ:

Για το ματς: «Νομίζω μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, το ελέγξαμε και έδειχνε ό,τι θα είναι εύκολο το ματς όπως και η διαφορά των δύο ομάδων. Σίγουρα τα παιδιά μετά από αυτό που έγινε και με τον Ανγκόλα λίγο σοκαρίστηκαν και ο Ηρακλής το εκμεταλλεύτηκε.

Και γενικά δεν είχαμε ενέργεια γιατί τα παιδιά είναι σοκαρισμένα με αυτό που γίνεται με την ΑΕΚ φέτος. Και δεν παίζει ρόλο το μπάσκετ. Προσπάθησα να τους ηρεμήσω στα αποδυτήρια και να τους τονώσω το ηθικό. Κάναμε την προσπάθειά μας, ωστόσο ο Ηρακλής πήρε ενέργεια από την απουσία και είναι μία ακόμα... καθημερινή ιστορία της ΑΕΚ τη φετινή χρονιά».

Για τη μην χρησιμοποίηση του Παππά στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Δεν έχουμε άλλα γκαρντ. Την Τρίτη παίζουμε τελικό. Είχε το πόδι του, τον έβγαλα έξω για να είναι έτοιμος την Τρίτη.

Αυτή την στιγμή μιλάμε για συντήρηση υλικού, δεν μιλάμε για μπάσκετ. Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε το ματς κανονικά, αλλά βλέπω την επόμενη μέρα και όσο πάει έχουμε και κάθε μέρα περισσότερα προβλήματα, ωστόσο την Τρίτη έχουμε έναν τελικό και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε».