Περιστέρι: Ανακοίνωσε Τόμιτς

Στο Περιστέρι θα βρίσκεται και επίσημα ο Μίλαν Τόμιτς μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Σέρβο τεχνικό να ανακοινώνεται από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Περιστέρι: Ανακοίνωσε Τόμιτς

Ο Μίλαν Τόμιτς είναι και επίσημα προπονητής του Περιστεριού, αφού το απόγευμα της Παρασκευής (10/12) ανακοινώθηκε από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και θα διαδεχθεί τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μίλαν Τόμιτς. Ο 48χρονος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η προσωπικότητα, η οξυδέρκεια, η προπονητική επάρκεια, αλλά και το μαχητικό πνεύμα του Μίλαν Τόμιτς, αποτελούν τα εχέγγυα για μια καλή και επιτυχημένη συνεργασία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μίλαν Τόμιτς, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, υποστήριξε: "Χαίρομαι πολύ που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως το Περιστέρι Vitabiotics. Είναι μια ομάδα που δουλεύει σωστά και είναι σε πολύ καλό δρόμο, λόγω της διοίκησης και του κόσμου". Και συμπλήρωσε: "Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, η δουλειά μας πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε το Περιστέρι Vitabiotics, εκεί που του αξίζει"».