Basket League: Αναβλήθηκε το Λάρισα – Παναθηναϊκός

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή της αναμέτρησης της Λάρισας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκού. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.

Basket League: Αναβλήθηκε το Λάρισα – Παναθηναϊκός

Αλλαγές έχουμε στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Basket League λόγω της αναβολής της αναμέτρησης της Λάρισας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για την αναβολή στη Λάρισα και τις αλλαγές στο πρόγραμμα:

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League:

*Ο αγώνας Περιστέρι Vitabiotics – Ιωνικός HNC Revolution θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Περιστερίου την Κυριακή 12/12/21 με ώρα έναρξης στις 20:00 (αντί 17.00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

*Ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο Megabolt θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS 3 ERTFLIX (αντί του ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX).

*Ο αγώνας Ηρακλής - ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX (αντί της ΕΡΤ-3).

*Κατόπιν αιτήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του Συνδέσμου που συνεδρίασε την 7-12-2021, o αγώνας Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται. Θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.