Οκάρο Γουάιτ: «Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, Οκάρο Γουάιτ μίλησε για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οκάρο Γουάιτ: «Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Οκάρο Γουάιτ, αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

«Μετά από δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Ζενίτ, όπου πήραμε ισάριθμες νίκες, ακολούθησε ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Απέναντι σε μια έμπειρη και ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Παρουσιαστήκαμε πολύ χαλαροί και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να παίξουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως είναι η ΤΣΣΚΑ δεν έχεις δικαίωμα να χαλαρώνεις ούτε δευτερόλεπτο γιατί θα σε τιμωρήσουν, όπως κι έγινε.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Για εμάς ακολουθεί ο αγώνας του πρωταθλήματος απέναντι στο Λαύριο. Γνωρίζω πως πέρσι έφτασαν ως τους τελικούς του πρωταθλήματος και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με την δέουσα σοβαρότητα καθώς το Λαύριο είναι και φέτος μια πολύ καλή ομάδα. Να μπούμε με συγκέντρωση από την αρχή και να δείξουμε πως η εμφάνιση στη Μόσχα ήταν μια κακή παρένθεση. Αφού περάσει το ματς της Τρίτης θα ασχοληθούμε και με την Άλμπα».