Χρυσικόπουλος: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στον εκτός έδρας αγώνα του Περιστερίου με τον Άρη για την ένατη αγωνιστική της Basket League. 

Χρυσικόπουλος: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι»

Στις 17:00 είναι προγραμματισμένο το εκτός έδρας παιχνίδι του Περιστερίου στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη. Ενόψει του αγώνα ο Λίνος Χρυσικόπουλος τόνισε πως η σωματική επαφή θα έχει τον πρώτο λόγο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σας φίλοι μου

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιστρέφουμε ξανά στις υποχρεώσεις μας στην Stoiximan Basket League.

Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Άρης, η οποία παίζει για 40 λεπτά στο όριο του φάουλ.

Για να έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε το θετικό σερί των εκτός έδρας νικών μας θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο η σωματική επαφή θα έχει τον πρώτο λόγο.

Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι μεγάλη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, σε μια έδρα, όπου ο αντίπαλος εμφανίζεται βελτιωμένος.

Εμείς, θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα «όπλα» μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».