Παπαδάκης: «Πάντα δίπλα μας στον Ηρακλή ο Καρβέλας»

Ο νεαρός γκαρντ του Ηρακλή, αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στον Κολοσσό, αλλά και στον θάνατο του συνεργάτη της ομάδας του, Δημήτρη Καρβέλα.

Παπαδάκης: «Πάντα δίπλα μας στον Ηρακλή ο Καρβέλας»

O Hρακλής αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στη Ρόδο. Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας, Κώστας Παπαδάκης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, λέγοντας τα εξής: «Γεια σας και πάλι φίλοι μου. Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για μπάσκετ, θα ήθελα να αναφερθώ στον Δημήτρη Καρβέλα, τον οποίο γνώρισα στις μικρές Εθνικές ομάδες και δεν είναι πλέον μαζί μας. Ένας τρομερός άνθρωπος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα, με την υγεία του πολλά χρόνια, αλλά μέχρι και τις τελευταίες μέρες ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα μας και μας υποστήριζε με κάθε τρόπο. Είμαι σίγουρος, ότι το ίδιο θα κάνει κι από εκεί ψηλά, που βρίσκεται.

Στα καθαρά μπασκετικά, μετά από μια διακοπή δυο εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, με την οποία καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Λευκορωσία, σε ένα γεμάτο γήπεδο (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) και μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα, επιστρέφουμε στην κανονικότητα, με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό, στη Ρόδο.

Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλά δουλεμένη και σκληρή ομάδα, με έμπειρους Έλληνες και καλούς ξένους παίκτες, που παίζουν για το σύνολο και στις δυο πλευρές του παρκέ. Ο καθένας ξέρει το ρόλο του, πράγμα που τον κάνει πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, ειδικά στην έδρα του.

Όσον αφορά εμάς, δουλέψαμε πολύ στα "θέλω" και τη φιλοσοφία του coach Μέξα, αυτές τις δυο εβδομάδες, που είχαμε κενό κι έτσι θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής, στην οποία χρειάζεται συγκέντρωση 40 λεπτά και στις δυο πλευρές του παρκέ, αν θέλουμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα.

Προσωπικά, στο νησί των Ιπποτών, έχω περάσει τρία χρόνια της ζωής μου και της αθλητικής μου καριέρας, με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα ανθρώπους, τους οποίους έχω μέσα στην καρδιά μου κι έκανα φιλίες ζωής . Όλα αυτά όμως μένουν στην άκρη, όταν ξεκινήσει το παιχνίδι και θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα».