Γέλοβατς: Διακομίζεται σε νοσοκομείο της Σερβίας

Ο άτυχος άσος της ΑΕΚ Στέβαν Γέλοβατς, που κάνει τεράστια προσπάθεια για να ξεπεράσει το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες θα συνεχίσει την θεραπεία στην πατρίδα του την Σερβία

Γέλοβατς: Διακομίζεται σε νοσοκομείο της Σερβίας

Ο Στέβαν Γέλοβατς δίνει μια τεράστια «μάχη» για να νικήσει τα προγνωστικά, που μέχρι στιγμής είναι εναντίον του προκειμένου να ξεπεράσει το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης (2/12) η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Σέρβος φόργουορντ αποχωρεί από την Ελλάδα για να γυρίσει στην πατρίδα του, μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αττικής.

«Η ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι ο αθλητής μας, Στέβαν Γέλοβατς, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, διακομίζεται σήμερα στην πατρίδα του» αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή κατάστασή του.

Ο έμπειρος αθλητής βρισκόταν σε καταστολή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, με την οικογένειά του να βρίσκεται στο πλευρό του, όπως και σύσσωμη η ομάδα στην οποία μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι.