ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προστατεύουμε την ομάδα, προστατεύουμε την έδρα μας»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο να σπρώξει την ομάδα στη νίκη, προστατεύοντας την έδρα.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προστατεύουμε την ομάδα, προστατεύουμε την έδρα μας»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα (22/11, 19.30). Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το ντέρμπι, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να προστατεύσει την έδρα, σπρώχνοντας την ομάδα στη νίκη.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να «γεμίσουν» απόψε (22/11, 19:30) το ΣΕΦ και να «σπρώξουν» την ομάδα μας στη νίκη, με το μοναδικό τρόπο που το έχουν κάνει από την αρχή της σεζόν!

Λέμε ΟΧΙ στις ακρότητες, τις χυδαιότητες και κάθε είδους ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας. Δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός μετά από 1.100 ημέρες!

Μαζί είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ! Μαζί θα πάμε μέχρι τέλους!

Η KAE Ολυμπιακός θα ήθελε να παρακαλέσει όλους όσοι έχουν εισιτήριο για την αναμέτρηση ή σκοπεύουν να προμηθευτούν, να προσέλθουν αρκετά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα στο ΣΕΦ, καθώς λόγω των ελέγχων που προβλέπονται βάσει πρωτοκόλλου Covid παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το πρωτάθλημα της Basket League.