Ουάιτ: «Κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η άμυνά μας»

Ο Οκάρο Ουάιτ αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Δευτέρας (22/11, 19:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Ουάιτ: «Κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η άμυνά μας»

Με blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Οκάρο Ουάιτ αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Δευτέρας (22/11, 19:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

«Την εβδομάδα που μας πέρασε γνωρίσαμε δύο ήττες στην Ευρωλίγκα, γεγονός που μας πλήγωσε, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτά καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Έχω αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στην Ελλάδα και γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες και τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα για τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Για τέτοια ματς δεν έχεις πολλά να πεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας και να αγωνιστείς με όλη σου την ενέργεια, τη συγκέντρωση και το πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι ένα παραδοσιακό και ιστορικό ντέρμπι και θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο για να τα καταφέρουμε.

Θεωρώ πως κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η άμυνά μας. Θα αγωνιστούμε σε μια καυτή ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα ώστε να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και θέλουμε πολύ να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα».