Ιωνικός: Τέσσερα κρούσματα ανακοίνωσε η ΚΑΕ - Προς αναβολή η αναμέτρηση με Ηρακλή

Προς αναβολή οδεύει η κυριακάτικη (21/11) αναμέτρηση με τον Ηρακλή καθώς η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε πως στην ομάδα εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα κορονοϊού. 

Ιωνικός: Τέσσερα κρούσματα ανακοίνωσε η ΚΑΕ - Προς αναβολή η αναμέτρηση με Ηρακλή

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα από τη Νίκαια. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Ιωνικός ενημέρωσε σήμερα (18/11) πως εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Αυτό έγινε μετά τα καθιερωμένα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη και οι αθλητές των «κυανόλευκων» όμως δεν αναφέρεται αν αφορούν το τεχνικό επιτελείο ή τους καλαθοσφαιριστές.

Την Κυριακή (21/11, 17:00) οι Νικαιώτες δοκιμάζονται στη Θεσσαλονίκη και στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή για την 8η αγωνιστική της Basket League. Αναμέτρηση που πιθανότατα θα αναβληθεί, καθώς εκτός των άλλων, ο Ιωνικός έχει και πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Ο Ιωνικός Νίκαιας ανακοινώνει ότι μετά από έλεγχο υπάρχουν τέσσερα ενεργά κρούσματα Covid- 19 στην ομάδα. Ο Ιωνικός ακολουθεί πιστά όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Τα κρούσματα έχουν απομονωθεί και παρακολουθούνται από τους ειδικούς και με πρώτο μέλημα την υγεία όλων των μελών της ομάδας μας βρίσκονται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση».