ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ο Γέλοβατς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο»

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του άτυχου Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος δίνει την δική του «μάχη» στο νοσοκομείο.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ο Γέλοβατς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για την πορεία της κατάστασης της υγείας του Στέφαν Γέλοβατς επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο του παίκτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης το βράδυ της Κυριακής (14/11).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει για την πρωτοφανή δημιουργηθείσα κατάσταση, που αφορά στην περιπέτεια υγείας του Στέφαν Γέλοβατς.

Ο αθλητής μας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον που δείχνουν τα ΜΜΕ σχετικά με την υγεία του Στέφαν. Παρακαλούμε, ωστόσο, να γίνονται οι όποιες αναφορές με διακριτικότητα και να κοινοποιούνται αυτολεξεί τα ιατρικά δελτία της ΑΕΚ BC, προκειμένου να μην διακινούνται εσφαλμένες πληροφορίες, που κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ομαλότητα.

Η ΑΕΚ BC ευχαριστεί από καρδιάς και όλους όσοι εντός και εκτός ΑΕΚ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια υγείας του αθλητή μας, με μηνύματα σε κοινωνικά δίκτυα.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει πρωτίστως η οικογένεια του Στέφαν αλλά και ο οργανισμός ΑΕΚ, το μαζικό κύμα στήριξης συνιστά βάλσαμο στον πόνο και την αγωνία μας».