ΕΟΚ: Κεκλεισμένων θυρών Αιγάλεω - Άρης Νίκαιας στη Β' Εθνική ανδρών - Αλλαγή ημερομηνίας σε δύο ματς

Όπως ενημέρωσε σήμερα (15/11) η ΕΟΚ, το παιχνίδι της Β' Εθνικής ανδρών Αιγάλεω - Άρης Νίκαιας θα γίνει με κλειστές τις πόρτες. Παράλληλα αποφάσισε την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής των ματς Αγία Παρασκευή - Μύκονος (Γ' Εθνική) και Ηλιούπολη - Θησέας Παναγιούδας (Α2 γυναικών).

ΕΟΚ: Κεκλεισμένων θυρών Αιγάλεω - Άρης Νίκαιας στη Β' Εθνική ανδρών - Αλλαγή ημερομηνίας σε δύο ματς

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Αιγάλεω με τον Άρη Νίκαιας για την 6η αγωνιστική της Β' Εθνικής μπάσκετ ανδρών, όπως αποφάσισε το πειθαρχικό όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στην ίδια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (15/11) η ΕΟΚ γνωστοποίησε και την αλλαγή στην ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής δύο αγώνων για συγκοινωνιακούς λόγους. Η μία αφορά τη συνάντηση της Αγίας Παρασκευής με τη Μύκονο για τη Γ' Εθνική ανδρών και η άλλη το παιχνίδι ανάμεσα στην Ηλιούπολη και στον Θησέα Παναγιούδας για την Α2 των γυναικών.

Ακολουθεί η αναλυτική ενημερωτική ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Αιγάλεω ΑΟ – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) θα διεξαχθεί στις 21/11 "κεκλεισμένων των θυρών" μετά την υπ' αριθ. 870/04-11-2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (άρθρο 82 Ομαδικές Ύβρεις – 8, Κανονισμών ΕΟΚ).

Επίσης, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΚΑΠ - ΑΟ Μυκόνου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος) αντί 21/11/2021 και ώρα 13.00 θα διεξαχθεί στις 20/11/21 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (1ος όμιλος) αντί της 9/1/2022 και ώρας 13.00 θα διεξαχθεί στις 5/1/2022 και ώρα 15.00 στο Α' ΚΓ Ηλιούπολης».