Basket League: Ξανά MVP ο Κέλι

Για δεύτερη σερί αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League ο Τζέιμς Κέλι κατέκτησε τον τίτλο του MVP

Basket League: Ξανά MVP ο Κέλι

Όπως την προηγούμενη αγωνιστική έτσι και τώρα ο Τζέιμς Κέλι κατέκτησε τον τίτλο του MVP. Ο παίκτης του Άρη πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Για δεύτερη σερί αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και στην μόλις τρίτη εμφάνιση του με τον Άρη, ο Τζέιμς Κέλι αναδεικνύεται Stoiximan MVP!

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ σέντερ ήταν ο Πολυτιμότερος Παίκτης της προηγούμενης, 6ης αγωνιστικής, συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στο ranking στη νίκη των «κιτρινόμαυρων» στην Πάτρα επί του Προμηθέα.

Στην επικράτηση του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο, στην παράταση, ο Κέλι είχε 35 βαθμούς στην αξιολόγηση (29 πόντοι με 5/7 δίποντα, 12/16 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο, δύο λάθη σε 30’ και 56’’ συμμετοχής), περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoximan Basket League.

Για πρώτη φορά στο 30ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα παίκτης αναδεικνύεται «back to back» Πολυτιμότερος της αγωνιστικής».