ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο, με λιποθυμικό επεισόδιο ο Γέλοβατς!

Ο Στέβαν Γέλοβατς ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης (14/11) προπόνησης της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, μ' αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να διακομιστεί, λιπόθυμος, στο νοσοκομείο...

ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο, με λιποθυμικό επεισόδιο ο Γέλοβατς!

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της μπασκετικής ΑΕΚ (κι όχι μόνο...), λόγω της κατάστασης του Στέβαν Γέλοβατς

Ο 32χρονος Σέρβος κατέρρευσε την Κυριακή (14/11) ενώ ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο παίκτης, που είχε τραυματιστεί στο προ ημερών παιχνίδι με τον Ιωνικό, στην Νίκαια, ακολουθούσε ατομική εκγύμναση, γνωρίζοντας ότι θα χάσει το Δευτεριάτικο (15/11), εντός έδρας, ματς με την Ρίγα, όταν λιποθύμησε, μπροστά σε όλους, σοκάροντας τους.

Ακολούθως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή!

Στο πλευρό του Γέλοβατς βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι αναμένουν ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάστασή του τις επόμενες ώρες.

Ο έμπειρος αθλητής ήρθε φέτος στην Ελλάδα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην Μέγκα Βιζούρα, στον Ερυθρό Αστέρα, στην Αντάλια, στην Καζέρα, στη Λιέτουβος Ρίτας, στη Σαραγόσα, στη Νίζνι, στη Μπάμπεργκ και στην Γκαζιαντέπ.

Το βράδυ της Κυριακής υπήρξε και η σχετική ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο πολλάκις άτυχος φέτος, Στέβαν Γέλοβατς, διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Η οικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας. Θα υπάρξει ενημέρωση για ο,τιδήποτε κριθεί αναγκαίο. Περαστικά, Στέβαν».