Αποκαλύψεις Γιαννούλη για την «κρυφή» μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Γιαννούλης με κείμενό του στο «g-point.gr» για τη φημολογία που τον ήθελε να έχει υπογράψει τη σεζόν 1999/2000 κρυφά στον Ολυμπιακό. 

Αποκαλύψεις Γιαννούλη για την «κρυφή» μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε στα ημιτελικά των πλέι- οφ του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Προπονητές στον ΠΑΟΚ το δίδυμο Φλεβαράκη-Σφαιρόπουλο. Με τρίποντο του Μπαλογιάννη ο ΠΑΟΚ άλωσε το ΣΕΦ 66-69.

Ο Γιάννης Γιαννούλης θυμάται τι έγινε μετά:

«Ξαφνικά όμως σκάει μια φήμη, ότι εγώ έχω κρυφά υπογράψει πριν από λίγο καιρό με τον Ολυμπιακό!!!.Να χτυπάει το τηλέφωνο μου ασταμάτητα. Οι μισοί να με βρίζουν και οι άλλοι μισοί να με απειλούνε. Άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας εγώ τώρα. Ο 2 επόμενες ημέρες ήταν από τις χειρότερες που είχα περάσει. Όλοι με κοιτούσαν με μισό μάτι. Οι προπονητές δοκιμάζανε στην προπόνηση, συστήματα χωρίς εμένα στην πεντάδα.

Πάω τους πιάνω.

«Τί κάνετε ρε! Ούτε εσείς με πιστεύετε;;;» τους λέω. Τί να πούνε και αυτοί. Τόσα λέγονταν και άλλα τόσα γράφτηκαν στις εφημερίδες.

Ξεκινάει το ματς και εγώ στο πρώτο ημίχρονο δεν βλέπομαι. Ένιωθα ότι πάω στο απόσπασμα για εκτέλεση. Στο ημίχρονο, μέσα τα αποδυτήρια, είναι έτοιμοι να εκραγούνε.

Με πιάνει ο Φλεβαράκης και με ρωτάει ευθέως. «Με πούλησες ΡΕΕΕΕΕ , ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;».

«Τρελός είσαι;» του φωνάζω!!!. Αλλά βλέπω στα μάτια του οτι δεν με πιστεύει. Αρχίζω κλοτσάω ότι βρίσκω μπροστά μου. Με πιάνει ο Κολτεμπέλα από τον λαιμό και μου λέει: «Άμα υπέγραψες στον Ολυμπιακό αυτοί οι ίδιοι θα σε ξεφτιλίσουν !!!!!!!!!! Μπες τώρα μέσα και δείξε πόσο ΑΝΤΡΑΣ είσαι …».

Πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, κλείνω τα μάτια μου για μερικά δευτερόλεπτα, να μιλήσω με τον εαυτό μου. Ζητάω από τον Θεό, όχι να κερδίσουμε, αλλά να μου δώσει δύναμη να παλέψω σαν παλικάρι με όλη μου την ψυχή, για να μην μείνει ούτε ένας με την αμφιβολία ότι εγώ έχω πουλήσει την ομάδα που τόσο αγαπάω.

Αυτό που έχω να πώ είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο, τους έβαλα όλους μέσα στα καλάθια, κάναμε το 2-0 και πήγαμε στον τελικό .

Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν πανηγύρισα νίκη της ομάδας μου, γιατί ήμουνα τόσο πιεσμένος, που ήθελα να πάω κάπου κρυφά μόνος μου και να τα σπάσω όλα, να τα διαλύσω όλα, πράγμα που έκανα στα δικά μας αποδυτήρια και στο γραφείο του Χάρη, που ήταν φύλακας τότε του Παλαί Ντε Σπορ.

Όταν λίγο καιρό μετά ανακάλυψα την αλήθεια και ότι ο Ξανθός, ο Ιωαννίδης είχε εξαπλώσει αυτή τη φήμη που λίγο έλειψε να με καταστρέψει, δεν ξέρω και εγώ πώς συγκρατήθηκα...»