Κολοσσός: Προανήγγειλε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την εξάλειψη της ποινής του -1

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ με στόχο την εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού από τον αθλητικό δικαστή για εκπρόθεσμη κατάθεση φακέλου.

Κολοσσός: Προανήγγειλε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την εξάλειψη της ποινής του -1

Όπως αναμενόταν, ο Κολοσσός δεν θα δεχθεί δίχως να χρησιμοποιήσει τα δικονομικά όπλα που έχει στη διάθεση του, την ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού που του επιβλήθηκε.

Η ομάδα της Ρόδου, στα πρότυπα του Απόλλωνα Πατρών, προανήγγειλε την απόφασή της να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να καταπέσει η ποινή που της επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή.

Ο λόγος της τιμωρίας των Δωδεκανήσιων ήταν η εκπρόθεσμη κατάθεση του φακέλου της ομάδας.

Έτσι μετά τους Πατρινούς ακόμα μία ομάδα προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για να καταπέσει η απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels όλα τα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στην Basket League. Κάθε χρόνο καταθέτουμε πλήρεις φακέλους και γι’ αυτό κάθε χρόνο μας χορηγείται το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανονικά και χωρίς αστερίσκους.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels κατέθεσε τον φάκελό της για τη συμμετοχή της στην Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2021/22. Η αρμόδια Επιτροπή έκρινε ότι ο φάκελος ήταν και φέτος πλήρης, αλλά τον χαρακτήρισε εκπρόθεσμο, με αποτέλεσμα να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από την Αθλητική Δικαστή. Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης με σκοπό την εξάλειψη της εν λόγω ποινής και της επιστροφής του βαθμού».