Ιωνικός: Κρούσμα κορονοϊού στο προπονητικό τιμ

Όπως ενημέρωσε σήμερα (11/11) η ΚΑΕ Ιωνικός, ένα στέλεχος του προπονητικού επιτελείου βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και τέθηκε αμέσως σε απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείται στενά από τους ειδικούς.

Ιωνικός: Κρούσμα κορονοϊού στο προπονητικό τιμ

Ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του στην ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού, καθώς ένα μέλος του προπονητικού τιμ βρέθηκε να έχει προσβληθεί από τον ιό.

Αυτό έκανε γνωστό η νικαιώτικη ΚΑΕ με σημερινή (11/11) ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας ότι ακολουθείται ό,τι ακριβώς προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να μην υπάρξει εξάπλωση του Covid-19 στις τάξεις της ομάδας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, το προπονητικό στέλεχος, το οποίο δεν κατονομάζεται, μπήκε αμέσως σε καραντίνα και παρακολουθείται αδιαλείπτως από τους υπεύθυνους.

«O Ionikos Nikaia BC HNC Revolution ανακοινώνει ότι διαγνώστηκε κρούσμα της νόσου Covid-19 και αφορά σε μέλος του προπονητικού σταφ της ομάδας μας.

Ο Ιωνικός ακολουθεί πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Το κρούσμα έχει απομονωθεί και παρακολουθείται από τους ειδικούς και με πρώτο μέλημα την υγεία όλων των μελών της ομάδας μας βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού.