Η αποκάλυψη του Πρίντεζη για την εκπομπή του Κωστόπουλου (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στο «eurohoops.net», αναφέρθηκε στα όσα είχε πει το 2013 σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι έκανε μια αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη του Πρίντεζη για την εκπομπή του Κωστόπουλου (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και, όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε «με πόσα λεφτά θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό», εκείνος εμφανίζεται να λέει «δεν θα φορούσα ποτέ αυτό το πράγμα».

Τώρα, πέντε χρόνια μετά, αποκαλύπτει: «Δεν είπα ποτέ την ατάκα για τον Παναθηναϊκό στον Κωστόπουλο, ήταν προϊόν μοντάζ».

Συγκεκριμένα είπε στη συνέντευξή του στο «eurohoops.net»:

«Μου είχαν πει από την ομάδα να πάω. Αποφεύγω να πηγαίνω σε live εκπομπές γιατί είμαι λίγο αυθόρμητος και πολλές φορές λέω πράγματα, τα οποία δεν τα φιλτράρω και βγαίνει κάτι προς τα έξω που δεν ισχύει. Δίκιο έχει ο κόσμος, γιατί ακούστηκε πολύ άσχημα. Επ' ουδενί δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο.

Είχα κάνει μία εκτενή αναφορά, είχα πει κάποια πράγματα πιο πριν, τα οποία όλα είχαν κοπεί. Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν θα το έκανα αυτό το πράγμα. Κι έκατσα κι ανέφερα όλους τους λόγους: ότι σέβομαι και αγαπάω την ομάδα που ήθελα. Καταρχάς για να το κάνω αυτό θα πρέπει να με θέλει η εκάστοτε ομάδα και ο Παναθηναϊκός είχε τότε 2-3 παικταράδες στη θέση μου. Πήρε και το πρωτάθλημα μετά.

Θα ήμουν αλαζόνας με το να έλεγα μία τόσο άσχημη κουβέντα και να προσέβαλα τον αντίπαλο. Δεν θα το έκανα. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, είχα πει ότι δεν θα το έκανα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους και είχε κοπεί γιατί υπήρχαν κάποιοι φίλαθλοι στο στούντιο. Άναψαν καπνογόνα, κόπηκε η συνέντευξη, την ξαναξεκινήσαμε μετά από 40 λεπτά. Ξανακόπηκε, ξαναξεκινήσαμε... Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ήταν μονταρισμένο. Εγώ ήθελα να πω ότι δεν θα το έκανα αυτό το πράγμα και βγήκε ότι δεν θα το φόραγα αυτό το πράγμα. Ποτέ δεν θα έλεγα τέτοιο πράγμα. Για την κάθε ομάδα, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Γι' αυτό δεν βγήκα να ζητήσω ξεκάθαρα συγγνώμη γιατί δεν θυμόμουν να έχω πει αυτό το πράγμα. Καθόμασταν μία παρέα 10 ατόμων στο σπίτι και βλέπαμε τη συνέντευξη και ήμασταν χαρούμενοι και ξαφνικά μείναμε παγωτό. Μου λένε: "Τι πήγε και είπες;". Με είχε πειράξει, γιατί βγήκε προς τα έξω κάτι πάρα πολύ άσχημο. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Παναθηναϊκό. Έστειλα ένα μήνυμα στον παρουσιαστή και του είπα: "Ρε συ γιατί το έκανες αυτό, αφού δεν τα είπα έτσι;". Μου είπε κάτι σαν συγγνώμη ή να κάνουμε μία δεύτερη, για να το φτιάξουμε. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Θα μπορούσα να βγω και να πω "ναι, το είπα" για να γίνω πολύ αγαπητός στους Ολυμπιακός. Αλλά δεν ισχύει αυτό. Μπορεί να ξενερώνω κάποιους από τον Ολυμπιακό. Μία φορά το έχω δει και φάνηκε πάρα πολύ άσχημο».

Ο Πρίντεζης μίλησε και για το βίντεο που υπάρχει και τον δείχνει να τραγουδά υβριστικό σύνθημα του Ολυμπιακού.

«Με πήρε όντως η κάμερα να λέω ένα σύνθημα. Ο κάθε αθλητής έχει τραγουδήσει συνθήματα πολλών ομάδων. Ειδικά αν είναι γεμάτο το γήπεδο. Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να τραγουδάω συνθήματα κι άλλων ομάδων. Έτυχε εκείνη την ώρα να με παίρνει η κάμερα. Βγήκε προς τα έξω να βρίζω και είναι άσχημο. Ο,τι και να πει ο κόσμος, το καταλαβαίνω. Πάντα ήμουν της άποψης ότι πρέπει να είσαι όσο πιο σωστός γίνεται. Δυστυχώς είχα μία άτυχη στιγμή στο συγκεκριμένο. Δεν ήθελα να πω αυτό το πράγμα επ' ουδενί. Δηλαδή έχω τραγουδήσει και συνθήματα άλλα. Ο Άρης, για παράδειγμα, έχει συνθήματα που είναι τρομερά και όλοι οι παίκτες της ομάδας τυχαίνει να τα τραγουδάμε στα αποδυτήρια».

Η περιβόητη απάντηση ακούγεται στο 23' του βίντεο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας