Ηρακλής: Παρελθόν ο Τέρνερ, ζήτησε να αποχωρήσει

Τέλος από τον Ηρακλή ο Έλστον Τέρνερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ζήτησε να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ηρακλής: Παρελθόν ο Τέρνερ, ζήτησε να αποχωρήσει

Παρελθόν για τον Ηρακλή αποτελεί ο Έλστον Τέρνερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του, έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του και τα νεογέννητα παιδιά του.

Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έκανε δεκτό το αίτημα του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή και γυρίζει στην πατρίδα του, για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Ο 31χρονος άσος, Έλστον Τέρνερ ο οποίος είχε περάσει επίσης από Ήφαιστο και ΠΑΟΚ, είχε 3,1 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ σε 17,6 λεπτά κατά μέσο όρο με τον Ηρακλή τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Ο Elston Turner Jr. ζήτησε από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να αποχωρήσει από την ομάδα μας και να επιστρέψει στις Η.Π.Α., προκειμένου να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του και τα νεογέννητα παιδιά του. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατανοεί τους λόγους αυτής της απόφασής του και επέτρεψε στον παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ευχόμαστε στον Elston Turner Jr. και στην οικογένειά του τα καλύτερα», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Έλστον Τέρνερ.

Πέρυσι (2020-2021), ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, έχοντας 11,1 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, σε 25 αγώνες (22 για την κανονική περίοδο και 3 στα playoffs), με 64,4% στις βολές, 51,5% στα σουτ δυο πόντων και 43,5% στα τρίποντα).

Τον Ιανουάριο του 2020, συμφώνησε με τον Ήφαιστο Λήμνου και πρόλαβε να πατήσει παρκέ σε πέντε παιχνίδια, πριν το πρωτάθλημα διακοπεί, λόγω του κορονοϊού, μετρώντας 9,6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, με 83,3% στις ελεύθερες βολές, 50% στα δίποντα και 40,9% στα σουτ τριών πόντων.