Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός πωλείται 25 εκ ευρώ»

Με ανάρτησή του στο Instagram ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως οι μετοχές είναι προς πώληση και πως στηρίζει τους Αλβέρτη, Διαμαντίδη

Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός πωλείται 25 εκ ευρώ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει γίνει αποδέκτης πολλών επικρίσεων από οπαδούς του Παναθηναϊκού για την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί από τα διοικητικά της ΚΑΕ και να θέσει προς πώληση τις μετοχές της.

Σήμερα (7/11) παρενέβη μέσω ανάρτησής του στο Instagram και αναφέρθηκε στο κόστος πώλησης της ΚΑΕ, επανέλαβε την εμπιστοσύνη του σε Αλβέρτη, Διαμαντίδη, ενώ εμμέσως προανήγγειλε εξελίξεις για το μίσθωμα του ΟΑΚΑ.

«Πάμε πάλι: Η αξία της ΚΑΕ είναι πολλαπλάσια των 25 εκατομμυρίων (και σύντομα με το lease θα είναι ακόμα μεγαλύτερη). Ο λόγος που προς το παρόν πωλείται μόνο 25 εκατομμύρια είναι αφενός για να βρεθεί πιο εύκολα αγοραστής και αφετέρου για να μη βρεθεί στα χέρια κάποιου λαμογιού ή κάποιου τζάμπα μάγκα.

Μέχρι να πουληθεί θα την τρέχει ο Αλβέρτης με τον Διαμαντίδη. Δύο άνθρωποι που όλοι μα όλοι οι Παναθηναϊκοί εμπιστεύονται.

Σε όποιον δεν αρέσουν αυτά μπορεί να πάρει πάαααρα πολλή φόρα και να πάει να γ… διότι απλά δεν είναι Παναθηναϊκός, αλλά στημένος» έγραψε χαρακτηριστικά.