ΑΕΚ: Έφτασε τα 5 ban από τη FIBA

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να προχωρήσει στον διακανονισμό ή την εξόφληση των οφειλόμενων ποσών στις πέντε περιπτώσεις για τις οποίες έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA

ΑΕΚ: Έφτασε τα 5 ban από τη FIBA

Η FIBA πρόσθεσε ακόμα ένα ban στην ΑΕΚ, η οποία πλέον αριθμεί πέντε.

Μετά από προσπάθεια η διοίκηση της ΑΕΚ είχε καταφέρει να μηδενίσει τις υποθέσεις στις οποίες επεβλήθη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία απαγόρευση μεταγραφών.

Ωστόσο προέκυψαν νέες περιπτώσεις οφειλετών που διεκδικούν μέσω της FIBA καθώς σήμερα (2/11) προέκυψε και πέμπτη υπόθεση.

Η ΑΕΚ αναζητεί εδώ και καιρό να ενισχύσει το ρόστερ της, τόσο στις θέσεις των κοντών, όσο και των ψηλών, ωστόσο το πλήθος των νέων τιμωριών, σε συνάρτηση με τις συμφωνίες που έγιναν και πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας, ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας στο μεταγραφικό κομμάτι.

«Συνεχώς είμαι σε επαφή με τη διοίκηση. Θέλουμε έναν ακόμα σουτέρ και έναν ψηλό. Δίχως να έχω παράπονο από κάποιον, απλώς για να πλαισιώσουμε», έχει τονίσει εδώ και αρκετό καιρό ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι η «Ένωση» κοιτάζει την αγορά εδώ και καιρό, όχι απαραίτητα για να αποκτήσει έναν ή δύο παίκτες άμεσα, αλλά για να μπορέσει να ενισχυθεί, όταν οι συνθήκες είναι σωστές.