Περιστέρι: Ο Έρικ ΜακΚρι για το τρίποντο που...ξέρανε τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Έρικ ΜακΚρι ήταν ο άνθρωπος που...σκότωσε τον ΠΑΟΚ σε νεκρό χρόνο. Ο Αμερικανός άσος του Περιστερίου μίλησε για την τελευταία φάση που έκρινε την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη και το τρίποντο στο φινάλε.

Περιστέρι: Ο Έρικ ΜακΚρι για το τρίποντο που...ξέρανε τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Έρικ ΜακΚρί υπέγραψε το «διπλό» του Περιστερίου στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με τρίποντο στο φινάλε.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μίλησε για το «μεγάλο σουτ», περιγράφοντας ο ίδιος την τελευταία φάση:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως ήταν ο ΠΑΟΚ, που προερχόταν από μία ευρωπαϊκή νίκη και είχε καλή ψυχολογία.

Ο κόουτς σχεδίασε μία πολύ καλή επίθεση, ο Ίαν (Μίλερ) έδωσε μία πάρα πολύ καλή πάσα στο τέλος σε μένα και έβαλα το καλάθι...

ΠΑΟΚ - Περιστέρι 86-87: Το τρίποντο νίκης του ΜακΚρι (vid)

Χαίρομαι περισσότερο για τη νίκη, δεν με νοιάζει τόσο πολύ το σουτ που επιχείρησα, απλώς έτυχε να είμαι εγώ εκείνος που το έβαλε και κερδίσαμε. Έχω ξαναβάλει τέτοια σουτ, άλλες δύο φορές.

Το μόνο που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ήταν να προλάβω το χρονόμετρο! Ήταν και τυχερό σουτ, όταν το κάνεις εκείνη τη στιγμή, αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν μία καλή φάση και μια σωστή επιλογή».

Όσο για την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/11) με την Τσμόκι Μινσκ, υπογράμμισε:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας, αξιοποιώντας την καλή ψυχολογία και την έδρα. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει για να πάρουμε τη νίκη».