Basket League: MVP της 5ης αγωνιστικής ο Τόνι Ντάγκλας

Ο Τόνι Ντάγκλας του Ηρακλή αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής στη Basket League. Οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Basket League: MVP της 5ης αγωνιστικής ο Τόνι Ντάγκλας

Η πρώτη νίκη του Ηρακλή στη Basket League της φετινής αγωνιστικής περιόδου συνδυάστηκε με την ανάδειξη του Τόνι Ντάγκλας σε MVP της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου! Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικός και οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη νίκη με 70-55 επί της Λάρισας, με τον «Γηραιό» να πανηγυρίζει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 35χρονος Αμερικανός γκαρντ με τους 409 αγώνες στο NBA, στη νίκη των «κυανόλευκων» στην Λάρισα επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας συγκέντρωσε 37 βαθμούς στο ranking (22 πόντοι με 9/9 βολές, 2/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ένα κόψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον, 4 κλεψίματα σε 38’ και 21’’ παρουσίας στο παρκέ) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Έτσι πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, συνδυάζοντας βέβαια την εξαιρετική του απόδοση και με την πρώτη νίκη του Ηρακλή στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος Αμερικανός άσος συνολικά είναι πέμπτος σκόρερ της Basket League με 85 πόντους και τέταρτος στην αξιολόγηση με 90.