Λυκογιάννης: «Έρχονται ωραία πράγματα στον ΠΑΟΚ»

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στην επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατασαράι, ενώ μίλησε και για το μέλλον της ομάδας. 

Λυκογιάννης: «Έρχονται ωραία πράγματα στον ΠΑΟΚ»

Στον Μetropolis 95,5 μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης. Απάντησε για τη σημαντική νίκη επί της Γαλατασαράι, αλλά και για τη γενικότερη καλή εικόνα της ομάδας του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε για τα στιγμιότυπα στο τέλος του αγώνα: «Στέγνωσα από το μπουγέλο του κ. Χατζόπουλου, αλλά πρέπει να στεγνώσει και το συναίσθημα της νίκης για να συγκεντωθούμε και στα επόμενα παιχνίδια, αλλά δεν του κρατάω κακία. Δεν με έχουν μπουγελώσει ξανά έτσι. Αγαπάει πολύ τον σύλλογο και είναι τυχερή η ομάδα που βρέθηκε στον δρόμο του, θα έρθουν ωραία πράγματα στο μέλλον».

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και για τη συνέχεια της διοργάνωσης, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Είναι μία επιβράβευση της περσινής σεζόν και οι διπλές υποχρεώσεις μεγαλώνουν μία ομάδα, δίνουν κύρος και οντότητα».

Για να προσθέσει: «Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά πιεσμένοι με αρκετές δυσκολίες, χάσαμε κάποια παιχνίδια στο σουτ, υπήρξε μία αμφισβήτηση από εμάς τους ίδιους στον εαυτό μας και μας ξεμπλόκαρε το αποτέλεσμα. Ο κόσμος βλέπει την ομάδα να παλεύει και το εκτιμάει αυτό, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σίγουρα θέλουν τη νίκη αλλά βλέπουν ότι δίνουν το 100% του»

Αναφορικά με την στήριξη του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ αλλά και τη χθεσινή αναμέτρηση, πρόσθεσε: «Από το ποδοσφαιρικό τμήμα έρχονται και στηρίζουν πολύ συχνά και είναι σημαντικό αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Πάντα βίωνα έντονα τα παιχνίδια, πόσο μάλλον τώρα που είμαι σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ με μεγάλο κοινό. Γνωρίζαμε ότι ήταν μία ομάδα που στηρίζεται στους περιφερειακούς τους παίκτες και εμείς ξέραμε ότι έπρεπε να τους πιέσουμε γιατί υπήρχε και ο παράγοντας της κούρασης για τους αντιπάλους. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού ήταν αυτή που έκρινε το πάθος και όχι τόσο το ότι ήταν μία τουρκική ομάδα».