ΑΕΚ: Έρικ Γκριν ο «εκλεκτός» αλλά...

Ο Αμερικανός γκαρντ Έρικ Γκριν είναι ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για την ενίσχυση της περιφέρειας, ωστόσο η ΚΑΕ θα πρέπει να λύσει το ζήτημα με τα ban. Διαφορετικά δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή.

ΑΕΚ: Έρικ Γκριν ο «εκλεκτός» αλλά...

Ο Έρικ Γκριν δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη χώρα μας, για να φορέσει αυτή τη φορά της φανέλας της ΑΕΚ, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να λύσει το θέμα με τα ban.

Ο Αμερικανός γκαρντ Έρικ Γκριν είναι ο παίκτης που θέλει ο κόουτς Στέφανος Δέδας στην ΑΕΚ, αλλά η μεταγραφή αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Τα δύο νέα ban απαγορεύουν στην ομάδα της ΑΕΚ να προχωρήσει σε νέα μεταγραφή και ο Έρικ Γκριν, ακόμη κι αν συμφωνήσει δεν μπορεί να υπογράψει και να παίξει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν (30 χρονών, 1.90 μέτρα, γκαρντ) είναι σε επαφή με την ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά ξέρει κι αυτός πως δεν μπορεί να τελειώσει η μεταγραφή, εάν δεν λυθεί το ζήτημα με τα ban.

Η περίπτωσή του φυσικά δεν είναι εύκολη αλλά επαναλαμβάνουμε πως ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία, η ΑΕΚ πρέπει να ξεπεράσει και το εμπόδιο των δύο νέων ban της FIBA, κάτι που σημαίνει πως μέχρι να διευθετηθούν αυτά οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να κάνουν κάποια μεταγραφή.

Ο Γκριν την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μπαχτσεσεχίρ, έχοντας 17.9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 34.4% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 21.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 39.2% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.