Ηρακλής: Απουσίες με Ολυμπιακό - Εκτός Τέρνερ και Σκορδίλης

Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή έχοντας δύο απουσίες - Διαβάστε τον λόγο που θα απουσιάσουν οι Τέρνερ και Σκορδίλης.

Ηρακλής: Απουσίες με Ολυμπιακό - Εκτός Τέρνερ και Σκορδίλης

O Hρακλής ολοκλήρωσε με μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (24/10, 17:00, ΕΡΤ3) εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Εκτός ομαδικού προγράμματος έμεινε ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, λόγω των ενοχλήσεων στα πλευρά. Απών θα είναι και ο Elston Turner Jr., που βρίσκεται με άδεια στις Η.Π.Α., καθώς τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video.

Μπούτσκος: "Να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να έχουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις"

Μιλώντας για την αυριανή (24/10) αναμέτρηση, ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ, Παντελής Μπούτσκος, υποστήριξε: "Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτά που είδαμε στα 37 λεπτά του αγώνα με την Bahcesehir College, όπου κάναμε υπέρβαση στην προσπάθεια και κατά διαστήματα, κυριαρχήσαμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουμε να έχουμε την ίδια προσέγγιση. Να μπούμε με την ίδια ένταση, να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να έχουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, κάτω από συνθήκες πίεσης, κάτι που είναι στην κορυφή της ιεράρχησης των αναγκών μας".