Ηρακλής: Έγινε το ραντεβού με Γιατρά - Όλα δείχνουν συμφωνία

Ο Μάκης Γιατράς συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ηρακλή και όλα δείχνουν πως θα αντικαταστήσει τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην τεχνική ηγεσία.

Ηρακλής: Έγινε το ραντεβού με Γιατρά - Όλα δείχνουν συμφωνία

H διοίκηση της ομάδας με τον Θοδωρή Δρακόπουλο, είχε συνάντηση με τον κόουτς Μάκη Γιατρά, για να πάρει τη θέση του Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Το ραντεβού έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, σε μέρος μάλιστα στην Αττική. Ο Θοδωρής Δρακόπουλος ανέλυσε το πλάνο της ομάδας, τους στόχους που υπάρχουν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε αρκετούς τομείς.

Δεν υπάρχει ακόμη κάτι σίγουρο, αλλά όλα δείχνουν πως ο μέχρι πρότινος κόουτς του Προμηθέα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Μπούτσκος: "Να κάνουμε κατάθεση ψυχής και να γίνουμε ένα με τον κόσμο μας"

Ο Παντελής Μπούτσκος, που θα κάνει ντεμπούτο αύριο (20/10) ως πρώτος προπονητής, σε ευρωπαϊκό αγώνα, τόνισε αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην τουρκική ομάδα:

"Έχουμε μπροστά μας μία τεράστια πρόκληση, αφού μετά από 17 χρόνια το Iβανώφειο θα φιλοξενήσει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και μάλιστα απέναντι σε μία oμάδα, που είναι φαβορί για την κατάκτηση του FIBA Europe Cup. Η Bahcesehir Koleji διαθέτει πλούσιο ρόστερ, με παίκτες επιπέδου Euroleague. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκε από την Fenerbahce, στην τελευταία κατοχή.

Θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο παρκέ και να παίξουμε την κάθε κατοχή, σαν να είναι η τελευταία. Να γίνουμε ένα με τον κόσμο μας και μαζί να κάνουμε την υπέρβαση για να διεκδικήσουμε τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".