ΕΟΚ: Αλλαγές στην ώρα έναρξης και χρονική μετάθεση αγώνων σε Β' και Γ' Εθνική

Η ΕΟΚ άλλαξε την ώρα έναρξης τριών αγώνων και τη μέρα διεξαγωγής ενός παιχνιδιού, στη Β' και στη Γ' Εθνική κατηγορία, για λόγους που έχουν να κάνουν με κωλύματα γηπέδων και συγκοινωνιακές διευκολύνσεις των ομάδων.

ΕΟΚ: Αλλαγές στην ώρα έναρξης και χρονική μετάθεση αγώνων σε Β' και Γ' Εθνική

Τρεις αλλαγές στην ώρα έναρξης αγώνων και μία μετάθεση παιχνιδιού σε άλλη μέρα αποφάσισε σήμερα (18/10) η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Οι διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης των αναμετρήσεων ΑΕ Νέας Κηφισιάς - Πανελευσινιακός για τη Β' Εθνική κατηγορία και Βούρειος - Τελεθριακός, ΑΕ Πικερμίου - ΑΠΣ Παπάδος Γέρας για τη Γ' Εθνική αποφασίστηκαν εξαιτίας κωλύματος του γηπέδου στην πρώτη περίπτωση και συγκοινωνιακών λόγων στις άλλες δύο.

Επίσης, η μετάθεση του αναβληθέντος αγώνα Έσπερος - ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ στο πλαίσιο της Β' Εθνικής σε άλλη ημερομηνία έγινε διότι, λόγω βλάβης του φωτεινού πίνακα του γηπέδου από την πρόσφατη κακοκαιρία, η χρονοβόρα επιδιόρθωσή του δεν κάλυπτε το γράμμα του κανονισμού για νέο ορισμό της συνάντησης μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ Ν. Κηφισιάς - Πανελευσινιακός ΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 24/10/2021 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 16.30, στο κλειστό γυμναστήριο "Δημ. Βικέλας".

* O εξ αναβολής αγώνας μεταξύ των σωματείων ΠΟΚ Έσπερος - ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ ορίζεται να διεξαχθεί στις 27/10/21 και ώρα 20.30 στο κλειστό γυμναστήριο Εσπέρου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Η μετάθεση αυτή έγινε λόγω του ότι, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών, υπέστη βλάβη ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου και η επιδιόρθωσή του δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών για τη διεξαγωγή του αναβληθέντα αγώνα βάσει του κανονισμού.

* Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Βούρειος ΑΟΛ - Τελεθριακός ΑΣ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας (2ος Όμιλος) της 31/10/2021 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 15.00, στο κλειστό γυμναστήριο Χίου.

* Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΕ Πικερμίου - ΑΠΣ Παπάδος Γέρας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας (2ος Όμιλος) της 31/10/2021 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 15.30, στο κλειστό γυμναστήριο Διώνης».