Μπαρτζώκας: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την σούπερ εμφάνιση του Ολυμπιακού - Κρατάει όμως χαμηλούς τόνους. 

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ» (vid)

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εμφανώς ευχαριστημένος, αλλά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ. Είναι αρχή της σεζόν και είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Αν δείτε και το πρόγραμμα μας, θα καταλάβετε.

Έχουμε όμως βάθος στο ρόστερ μας κι είχαμε την ευτυχία με την Ζάλγκιρις να μοιράσουμε το χρόνο. Κανείς δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά αν δεν κάνω λάθος. Μπορέσαμε στην διάρκεια του αποψινού παιχνιδιού να κερδίσουμε εύκολα και να πάρουμε διαφορά, παρότι ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα κι είχε καλή εκτέλεση στο πρώτο ημίχρονο, έχει παίκτες με ταλέντο κι αθλητικότητα.

Μας έβαλε πρόβλημα. Παίζουν με επαφές κι έχουν καλούς αθλητές, είναι καλή ομάδα. Οπότε κοιτάξαμε να είμαστε συνεπείς στην διάρκεια του παιχνιδιού κι αλλάζοντας παίκτες είμασταν πιο φρέσκοι στο τέλος»

Στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη στήριξη. Κερδίσαμε μια ομάδα που εμείς θεωρούμε πως είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έχει καλή φροντ λάιν με τρεις αθλητικούς Αμερικάνους, έχουν τον Αγραβάνη και τον Ντανούλη, καλούς σουτέρ στην περιφέρεια και καλή καθοδήγηση από τον κόουτς Κασιμίρο. Είχαμε επισημάνει στους παίκτες μας πως δεν πρέπει να περιμένουν ένα εύκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως ήταν έτσι...

Επίσης, όπως καταλαβαίνετε είχαμε στο μυαλό μας την ταλαιπωρία και την κόπωση λόγω της διπλής εβδομάδας στην Ευρωλίγκα, με 45 λεπτά παιχνίδι στην Βαρκελώνη, συν το ταξίδι. Δείξαμε, όμως, σοβαροί για σαράντα λεπτά και βασιστήκαμε στη διάρκεια που μπορούμε να έχουμε από το ρόστερ μας.

Όποιος κι αν έρχεται από τον πάγκο, το επίπεδο δεν πέφτει, ούτε η ένταση. Οπότε κάποια στιγμή ο Προμηθέας έχασε την επαφή του με το σκορ και τελείωσε το ματς όπως τελείωσε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ».