AEK: Τελειώνει του Κόνιαρη

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο 24χρονος γκαρντ στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό!

AEK: Τελειώνει του Κόνιαρη

Μετά τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Αντώνης Κόνιαρης είναι έτοιμος να φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΚ. Μια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ από την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος γκαρντ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στις 21 Μαρτίου, όταν αγωνιζόταν δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ιωνικό Νίκαιας.

Ο πρώην διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες και πρωταθλητής Ευρώπης σε επίπεδο Κ20 αναμένεται να είναι έτοιμος κατά τα μέσα Νοεμβρίου και θα προσφέρει μία επιπλέον επιλογή στη θέση «1», δίπλα στους Κίνο Κολόμ και Δημήτρη Φλιώνη.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ομπραντόιρο και φυσικά το εντυπωσιακό είναι πως μετά τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, θα αγωνιστεί και στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε μια δύσκολη σεζόν πέρσι που κατέληξε με τον χειρότερο τρόπο. Λόγω της έλλειψης χρόνου συμμετοχής στον Ολυμπιακό, ζήτησε να πάει δανεικός και υπέγραψε στην Ομπραντόιρο στις 16 Ιανουαρίου. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε και ο δανεισμός του έληξε την 1η Μαρτίου για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ιωνικό.

Ύστερα από τρία παιχνίδια και συγκεκριμένα στις 21/3 στο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας, τραυματίστηκε και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και η πρόβλεψη ήταν, επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες σε 6-7 μήνες.