ΑΕΚ: Το κλειστό στα Λιόσια «μπάζει» νερά

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ επισημαίνουν τα προβλήματα από τις εργασίες που δεν έχουν γίνει τόσα χρόνια στο κλειστό στα Λιόσια. 

ΑΕΚ: Το κλειστό στα Λιόσια «μπάζει» νερά

Παρότι η ΑΕΚ βρήκε... σπίτι ύστερα από τόσα χρόνια και το κλειστό στα Λιόσια είναι η νέα της έδρας, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν.

Ο Γιώργος Χήνας, γενικός διευθυντής της ομάδας, αλλά και ο Γιώργος Πραχαλιάς μίλησαν στην κάμερα του CosmoteSports, με αφορμή ένα ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο και την αρχή της χρήσης του από την ομάδα αποκάλυψαν ότι παρά το γήπεδο έχει πρόβλημα, και μάλιστα σημαντικό.

Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπ που ήταν άστεγο για δεκαετίες», δήλωσε ο Γιώργος Χήνας.

Ο Γιώργος Πραχαλιάς αναφέρει από την πλευρά του... «Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει», καταλήγει.